Κατηγορία Samsung

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S5 mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

38 €

Χρόνος Επισκευής

Ερώτηση

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση και ποιοτική επισκευή βρεγμένου Samsung S5 mini, αντιδράστε άμεσα για να αποφύγετε μόνιμη βλάβη. Επισκευή από τους έμπειρους τεχνικούς του Servicelab.

Στο Servicelab, έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και βαθειά τεχνογνωσία για να επαναφέρουμε τη συσκευή στην αρχική της κατάσταση, με εγγύηση επισκευής.

Είναι απόλυτα λογικό να μη θέλετε να αποχωριστείτε ούτε για λίγο το αγαπημένο σας Samsung S5 mini. Όμως αυτό σημαίνει ότι είναι συνεχώς εκτεθειμένο σε κινδύνους. Ένας από αυτούς είναι να έλθει σε επαφή με νερό και να βραχεί μερικώς ή εντελώς.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας αμέσως και μην την ανοίξετε για κανένα λόγο.
  • Μη στεγνώσετε τη συσκευή με έντονες πηγές θερμότητας γιατί μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση.
  • Χρησιμοποιήστε απορροφητικό χαρτί για να αφαιρέσετε την υγρασία, τυλίγοντας τη συσκευή.
  • Τοποθετήστε τη συσκευή από την αντίθετη πλευρά από την οποία εισήλθε το νερό, για να μην υπάρξει εισροή.

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να έλθετε στο  κατάστημα Servicelab και να εμπιστευτείτε τη συσκευή σας στους ειδικούς.Ελάτε το συντομότερο δυνατόν γιατί όσο πιο γρήγορα ελέγξουμε τη συσκευή, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να δημιουργηθεί μεγάλη βλάβη στη συσκευή σας.

Τι είναι η οξείδωση

Μια βλάβη λόγω υγρασίας σχετίζεται με την οξείδωση, μια χημική αντίδραση που προκαλεί την διάβρωση των εσωτερικών εξαρτημάτων. Αν η βλάβη αντιμετωπιστεί με ταχύτητα, τότε οι πιθανότητες οξείδωσης είναι ελάχιστες.

Περισσότερα για τη βλάβη που προκαλεί η υγρασία

Η υγρασία μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα εξαρτήματα της συσκευής σας.

H βλάβη προκαλείται από την χημική αντίδραση μεταξύ των υγρών και των μεταλλικών εξαρτημάτων της συσκευής, την οξείδωση. Εάν μία συσκευή βραχεί, χρειάζεται να γίνει αμέσως καθαρισμός των υγρών γιατί η οξείδωση μπορεί να προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, που η επισκευή δεν είναι πια εφικτή.

Πολύ σημαντικό θέμα είναι η ποιότητα των ανταλλακτικών. Έχουμε τα καλύτερα της αγοράς και σας εγγυόμαστε για την ποιότητα τους και επίσης για τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα καθώς μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα της επισκευής.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top