Κατηγορία iPad

Επισκευή βρεγμένου iPad Pro 2015

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

38 €

Χρόνος Επισκευής

Ερώτηση

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση επισκευή βρεγμένου iPad Pro 2015. Το εξαιρετικό iPad Pro 2015 σας ακολουθεί πάντα, όπου και αν είστε. Αυτό είναι πιθανό να εκτεθεί σε υγρασία και να χρειαστείτε επισκευή βρεγμένου iPad Pro 2015.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

Αν το αγαπημένο σας iPad Pro 2015 έλθει σε επαφή με νερά, θα πρέπει να αντιδράσετε άμεσα και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή
  • Σκουπίστε τα υγρά με απορροφητικό χαρτί και τυλίξτε τη συσκευή
  • Μη στεγνώσετε τη συσκευή με πηγές θερμότητας, γιατί ενδέχεται να προκαλέσετε υπερθέρμανση

Ο κίνδυνος της οξείδωσης

Στην περίπτωση βρεγμένης συσκευής χρειάζεστε άμεσα επισκευή βρεγμένου iPad Pro 2015. Εάν δεν αφαιρεθεί η υγρασία από το εσωτερικό της συσκευής, διατρέχετε τον κίνδυνο της οξείδωσης της μητρικής πλακέτας. Η οξείδωση δεν είναι παρά μία χημική αντίδραση μεταξύ των σωματιδίων του υγρού και των μεταλλικών εξαρτημάτων της συσκευής σας. Το αποτέλεσμα τις οξείδωσης είναι η αχρήστευση σημαντικών στοιχείων του iPad σας.

Αντιμετώπιση βλάβης

Αν η συσκευή σας έχει βραχεί, τότε η αντιμετώπιση θα πρέπει να είναι άμεση ώστε να μην προχωρήσει η υγρασία στο εσωτερικό της. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ίσως προκληθεί οξείδωση στο εσωτερικό της συσκευής. Πρόκειται για μια εξαιρετικά επικίνδυνη χημική αντίδραση που θα διαβρώσει τα μεταλλικά εξαρτήματα της συσκευής, ακόμη και την μητρική πακέτα του iPad Pro 2015.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top