Κατηγορία iPhone

Επισκευή volume, silent, power cable iPhone 4

Επισκευή volume, silent, power cable iPhone 4s

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

20 €

Χρόνος Επισκευής

Ερώτηση

Εγγύηση επισκευής

Lifetime

Άμεση επισκευή volume, silent , power cable iPhone 4, μόλις σε 20 λεπτά. Τα τρία βοηθητικά πλήκτρα του iPhone 4 Πάντα με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς.

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές καλωδιοταινίες της συσκευής σας. Το power, volume, silent cable ενώνει τα κουμπιά με την μητρική πλακέτα της συσκευής σας. Εάν το power, volume, silent cable πάθει βλάβη θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες δυσλειτουργίες σχετικές με τα πλήκτρα power, volume και silent.

Περιγραφή βλάβης

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας κάποιου από τα τρία βοηθητικά πλήκτρα power, volume, silent button iPhone 4, θα το καταλάβετε από τα εξής:

  • Λειτουργήσουν τα πλήκτρα
  • Αυξομειώσετε την ένταση
  • Ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη συσκευή
  • Θέσετε τη συσκευή σε λειτουργία σίγασης

Εάν παρατηρήσετε τέτοιου είδους σοβαρές ενδείξεις, τότε η συσκευή σας χρειάζεται επισκευή power, volume, silent button iPhone 4.

Αντιμετώπιση βλάβης

Όποιο κι αν είναι το πλήκτρο που παρουσιάζει πρόβλημα ή έχει χαθεί, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ένα ανθεκτικό ανταλλακτικό.

Εμπιστευτείτε την τεχνική μας ομάδα, η οποία αποτελείται από ειδικά καταρτισμένους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές iPhone.Ο τεχνικός που θα σας εξυπηρετήσει θα ελέγξει τη συσκευή με έναν διαγνωστικό έλεγχο για να εντοπίσει τη βλάβη. Σε περίπτωση που κρίνει απαραίτητη την αντικατάσταση του ελαττωματικού button, θα ενημερωθείτε σχετικά και θα ζητηθεί η άδειά σας για τη συνέχεια. Αν συμφωνείτε, θα προχωρήσουμε στην επισκευή power, volume, silent button iPhone 4.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top