Κατηγορία iPhone

Επισκευή sim card case iPhone 5C

Επισκευή sim card case iPhone 5C

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

10 €

Χρόνος Επισκευής

10 λεπτά

Εγγύηση επισκευής

Lifetime

Άμεση αλλαγή SIM card case iPhone 5c, με καινούργιο και ποιοτικό ανταλλακτικό. Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, το SIM tray είναι ένας «δίσκος» που φιλοξενεί την κάρτα SIM, ώστε αυτή να εισαχθεί με ευκολία στη συσκευή σας.

Στην πλαϊνή πλευρά της συσκευής σας υπάρχει ένα μικρό εξάρτημα το οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε με το ειδικό μεταλλικό εργαλείο. Το SIM card case βγαίνει και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάρτα σας σε αυτό. Με την χρήση της κάρτας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας που έχετε επιλέξει.

Περιγραφή βλάβης

Το μικρό αυτό εξάρτημα SIM Card Case iPhone 5c μπορεί να:

  • Σπάσει
  • Φθαρεί
  • Ραγίσει
  • Χαθεί

Ό,τι κι αν από τα παραπάνω συμβεί, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο:δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα SIM ή θα αντιμετωπίζετε δυσκολίες κατά τη χρήση της.

Σας προσφέρουμε

  • Άμεση εξυπηρέτηση από αδειούχους ηλεκτρονικούς
  • Ασφαλή αφαίρεση του ελαττωματικού SIM Card Case
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου SIM Card Case iPhone 5c
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Αντιμετώπιση βλάβης

Η επίλυση της βλάβης θα επέλθει με την αντικατάσταση του φθαρμένου ή χαμένου εξαρτήματος με ένα καινούριο ανταλλακτικό.Ένα τέτοιο ανταλλακτικό είναι πάντα διαθέσιμο στο εργαστήριό μας και επιλεγμένο με βάση την ανθεκτικότητα και την συμβατότητά του με τη συσκευή.

Αρχικά θα πραγματοποιηθεί ένας διαγνωστικός έλεγχος και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το αν θα είναι απαραίτητη η επισκευή SIM card case iPhone 5c.

Απευθυνθείτε στην έμπειρη τεχνική μας ομάδα. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα αναλάβει την φροντίδα της αγαπημένης σας συσκευής. Η εργασία της αντικατάστασης ολοκληρώνεται επιτόπου και παραλαμβάνετε άμεσα την επισκευασμένη συσκευή σας.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top