Κατηγορία Υπολογιστή

Επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης υπολογιστή

Επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης υπολογιστή

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

20 €

Χρόνος Επισκευής

Ερώτηση

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση αντιμετώπιση υπερθέρμανσης υπολογιστή. Η ανάγκη για επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης είναι συχνή στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αυτό συμβαίνει γιατί η υπερθέρμανση του συστήματος αγνοείται αρχικά μέχρι να εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα βλάβης.

Η υπερθέρμανση του υπολογιστή σας και οι διάφορες δυσλειτουργίες που προκαλεί είναι συνηθισμένες στον χώρο των υπολογιστών.

Περιγραφή βλάβης

Τα συνηθισμένα συμπτώματα είναι όλα ή μερικά από τα παρακάτω:

  • Υψηλή θερμοκρασία στο εσωτερικό του πύργου του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
  • Λειτουργία ανεμιστήρα στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα.
  • Απροειδοποίητη επανεκκίνηση συστήματος.
  • Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής τίθεται εκτός λειτουργίας όταν παίζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Αιτίες βλάβης

Στις ελάχιστες των περιπτώσεων η βλάβη εντοπίζεται στο ηλεκτρονικό ή μηχανικό μέρος του συστήματος ψύξης. Είτε ο ανεμιστήρας δεν δέχεται την εντολή της μητρικής πλακέτας για να ενεργοποιηθεί, είτε υπάρχει μηχανική βλάβη στον ανεμιστήρα και αυτός δεν λειτουργεί καθόλου.

Οι περισσότερες βλάβες που οδηγούν σε επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης οφείλονται συνήθως σε απόφραξη των αεραγωγών του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Έτσι, αν και οι ανεμιστήρες λειτουργούν στο μέγιστο, υπάρχει κάποιο μπλοκάρισμα που δεν επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα. Ως αποτέλεσμα καυτός αέρας μένει παγιδευμένος μέσα στον πύργο του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή και προκαλεί την υπερθέρμανση που στη συνέχεια μπορεί να καταστρέψει το υλικό μας.

Επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης

Οι έμπειροι τεχνικοί μας επιτυγχάνουν την επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης επεμβαίνοντας στο εσωτερικό του πύργου. Γίνεται έλεγχος για να εντοπιστούν όλα τα σημεία όπου η συσσώρευση των υλικών έχει προκαλέσει απόφραξη. Η επέμβαση και η απομάκρυνση της ανεπιθύμητης μάζας γίνεται με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού ώστε να μην προκληθεί βλάβη στο υλικό του υπολογιστή.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top