Κατηγορία iMac

Επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης iMac

Επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης iMac

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

41 €

Χρόνος Επισκευής

1 ημέρα

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση και επαγγελματική επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης iMac. Οι διακυμάνσεις στην εσωτερική θερμοκρασία του υπολογιστή δεν γίνονται αντιληπτές μέχρι να εμφανιστούν προβλήματα στην λειτουργία του iMac.

Περιγραφή βλάβης

  • Δημιουργία υψηλών θερμοκρασιών στο iMac.
  • Ακραία λειτουργία συστήματος ψύξης.
  • Παύση λειτουργίας ανεμιστήρα.
  • Αυθαίρετη επανεκκίνηση.
  • Παύση λειτουργίας iMac όταν αυτό επιβαρύνεται από απαιτητικές εφαρμογές.

Αίτια προβλήματος υπερθέρμανσης

Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης μερικές φορές μπορεί να προκληθεί από την ανεπάρκεια του συστήματος ψύξης. Αυτές οι περιπτώσεις είναι πιο σπάνιες λόγω του ότι απαιτείται βλάβη στο σύστημα ψύξης ή στη σύνδεσή του με τη μητρική πλακέτα για να επιβεβαιωθεί.

Η πιο συνηθισμένη αιτία εμφάνισης του προβλήματος υπερθέρμανσης είναι η απόφραξη των αεραγωγών του iMac. Η απόφραξη γίνεται λόγω της συσσώρευσης σκόνης και διαφόρων υλικών στο εσωτερικό του iMac. Η μάζα αυτή δεν επιτρέπει την επαρκή κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του iMac και προκαλεί υπερθέρμανση.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η επιδιόρθωση της βλάβης γίνεται με την επέμβαση των ειδικών μας στο εσωτερικό του iMac.Θα ανοίξουμε το iMac και θα διαπιστώσουμε την αιτία της βλάβης. Εάν υπάρχει συσσωρευμένη σκόνη στο εσωτερικό που προκαλεί την απόφραξη, θα αντιδράσουμε με εξειδικευμένα εργαλεία για την αφαίρεση όλης της ανεπιθύμητης ύλης.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top