Κατηγορία Samsung

Επισκευή ηχείου Samsung Galaxy S5

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

60 €

Χρόνος Επισκευής

Ερώτηση

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση και εγγυημένη επισκευή ηχείου Samsung S5. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει η συσκευή σας, με την πάροδο του χρόνου είναι μια βλάβη στο ηχείο.

Το Samsung S5 σας διαθέτει ένα ηχείο που αναπαράγει τους ήχους από τις ειδοποιήσεις σας. Ακόμη μέσω αυτού ακούτε την μουσική σας ή τους συνομιλητές σας  σε ανοιχτή ακρόαση. Σε περίπτωση βλάβης σίγουρα θα σας λείψουν αυτές οι χρήσιμες λειτουργίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είναι πιθανό να χάσετε εισερχόμενες κλήσεις ή να μην διαβάσετε τις ειδοποιήσεις σας, αφού δεν θα μπορείτε να ακούσετε κανέναν ήχο εισερχόμενης κλήσεις ή ειδοποίησης.

Περιγραφή βλάβης

Εάν υπάρχει βλάβη στο ηχείο, θα παρατηρήσετε τα εξής συμπτώματα:

  • Η ένταση του ήχου θα είναι μειωμένη
  • Η ποιότητα του ήχου θα είναι κακή
  • Η λειτουργία θα γίνεται με διακοπές
  • Η ένταση του ήχου θα είναι μηδενική

Εάν εμφανιστούν οι παραπάνω ενδείξεις, το πιθανότερο είναι να πρέπει να αντικαταστήσετε το χαλασμένο ηχείο.Πρόκειται για απαιτητική διαδικασία, αφού χρειάζεται αποσυναρμολόγηση της συσκευής Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να εμπιστευτείτε μόνο τους καλύτερους τεχνικούς.

Σας προσφέρουμε

  • Άμεση εξυπηρέτηση από αδειούχους ηλεκτρονικούς
  • Ασφαλή αφαίρεση του χαλασμένου ηχείου
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου ηχείου Samsung S5
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Αντιμετώπιση βλάβης

Η τεχνική ομάδα Servicelab διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία για να αντιμετωπίσει σωστά κάθε επισκευή Samsung S5.

Τα ανταλλακτικά μας προσφέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είναι πάντα υψηλής ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα ανταλλακτικά. Η ανθεκτικότητα και η απόδοση τους μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε εγγύηση σε κάθε επισκευή Samsung S5.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top