Κατηγορία iPhone

Επισκευή home button cable iPhone 7

Επισκευή home button cable iPhone 6 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

45 €

Χρόνος Επισκευής

20 λεπτά

Εγγύηση επισκευής

Lifetime

Επισκευή home button cable iPhone 7 μόλις σε 20 λεπτά, από εξειδικευμένους αδειούχους ηλεκτρονικούς, με πολύχρονη εμπειρία, με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς.

Περιγραφή βλάβης

Το iPhone 7 είναι το πρώτο iPhone που διαθέτει ενσωματωμένο home button στη συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι το πλήκτρο αφετηρίας δεν είναι ένα ξεχωριστό πλήκτρο και παρόλο που δεν κινείται, ο χρήστης νιώθει τη δόνηση στο δάκτυλό του. Κάτω από το πλήκτρο αυτό, υπάρχει φυσικά ο μηχανισμός flex που μεταβιβάζει τις εντολές στον κεντρικό επεξεργαστή. Αν χρειαστεί επισκευή, θα πρέπει να αντικατασταθούν και τα δυο αυτά μέρη του home button, αφού αποτελούν ένα κοινό εξάρτημα.

Αν προκύψει πρόβλημα με το home button, θα το καταλάβετε επειδή θα χρειάζεται επιπλέον πίεση για να λειτουργήσει ή το πλήκτρο δεν θα λειτουργεί καθόλου. 

Αντιμετώπιση βλάβης

Η έμπειρη τεχνική μας ομάδα θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα ενός διαγνωστικού τεστ. Αν θεωρηθεί απαραίτητη η αντικατάσταση του home button και του home button flex τότε θα προχωρήσουμε στην επισκευή. Θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το κόστος και τον χρόνο που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές και όλα τα ανταλλακτικά συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας, ώστε να βγαίνετε πάντα κερδισμένοι. Θα εντυπωσιαστείτε με τους υπερσύγχρονους χώρους μας και τα top of the notch εργαστήριά μας. Μη διστάσετε να μας ζητήσετε περισσότερες διευκρινίσεις για την επισκευή home button iPhone 7. Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν υψηλή κατάρτιση και όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ολοκληρώνουν κάθε απαιτητική επισκευή.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top