Κατηγορία iPhone

Επισκευή δόνησης iPhone 6s

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

43 €

Χρόνος Επισκευής

30 λεπτά

Εγγύηση επισκευής

Lifetime

Άμεση επισκευή δόνησης iPhone 6s, με τα πιο ανθεκτικά ανταλλακτικά και εξυπηρέτηση από την κορυφαία ομάδα τεχνικών στην αγορά.

Περιγραφή βλάβης

Μετά από μια πτώση, το μοτέρ αυτό ίσως καταστραφεί και η δόνηση δεν θα λειτουργεί πια.Χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό, θα δυσκολευτείτε να αντιλαμβάνεστε τις ειδοποιήσεις όταν βρίσκεστε σε χώρους όπου απαιτείται η σίγαση της συσκευής ή και αντίθετα, όταν βρίσκεστε σε χώρους όπου ο θόρυβος ή η μουσική είναι πολύ δυνατή.Το αποτέλεσμα θα είναι να χάνετε σημαντικές κλήσεις και μηνύματα.

Σας προσφέρουμε

  • Άμεση εξυπηρέτηση από αδειούχους ηλεκτρονικούς
  • Ασφαλή αφαίρεση του ελαττωματικού μηχανισμού δόνησης
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου μηχανισμού δόνησης iPhone 6s
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Αντιμετώπιση βλάβης

Η αντικατάσταση του μηχανισμού δόνησης είναι η λύση που θα σας απαλλάξει από αυτά τα προβλήματα.

Αρχικά, θα διεξάγουμε ένα διαγνωστικό έλεγχο και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστεί ο τεχνικός για αν επιλύσει τη βλάβη. Αφού ενημερωθείτε και για το κόστος και δώσετε την συγκατάθεσή σας, θα προχωρήσουμε σε μια ασφαλή επισκευή του μηχανισμού δόνησης iPhone 6s

Σας περιμένουμε για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να παραλάβουμε τη συσκευή σας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη δόνηση. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε σε όλες τις επισκευές μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και το αποτέλεσμα είναι ταχύτατο, ώστε να επιστραφεί η συσκευή στα χέρια σας το συντομότερο δυνατόν..

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top