Κατηγορία iPhone

Επισκευή δόνησης iPhone 4S

Επισκευή δόνησης iPhone 4S

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

16 €

Χρόνος Επισκευής

20 λεπτά

Εγγύηση επισκευής

Lifetime

Εγγυημένη και άμεση επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone 4S, Ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα στα κινητά τελευταίας γενιάς είναι ο μηχανισμός της δόνησης, αφού λειτουργεί ως ειδοποίηση όταν η συσκευή βρίσκεται σε σίγαση και όχι μόνο.

Πώς λειτουργεί η δόνηση

Στην μητρική πλακέτα της συσκευή σας υπάρχει ένα μικρό μοτέρ, αυτό προκαλεί την δόνηση της συσκευής. Αυτό είναι πιθανό να παρουσιάσει βλάβη μετά από ένα διάστημα χρήσης ή μπορεί να πάθει ζημιά μετά κάποια πτώση ή χτύπημα της συσκευής.

Η χρησιμότητα της λειτουργίας της δόνησης είναι αδιαμφισβήτητη. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να θέσετε την συσκευή σας στην σίγαση, έτσι ώστε να μην ενοχλήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Η λειτουργία της δόνησης όμως είναι εξίσου χρήσιμη και σε μέρη όπου υπάρχει πολύς θόρυβος. Η δόνηση σας ειδοποιεί για εισερχόμενα μηνύματα, κλήσεις και ειδοποιήσεις.

Περιγραφή βλάβης

Μετά από μια πτώση, το μοτέρ αυτό ίσως καταστραφεί και η δόνηση δεν θα λειτουργεί πια.Χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό, θα δυσκολευτείτε να αντιλαμβάνεστε τις ειδοποιήσεις όταν βρίσκεστε σε χώρους όπου απαιτείται η σίγαση της συσκευής ή και αντίθετα, όταν βρίσκεστε σε χώρους όπου ο θόρυβος ή η μουσική είναι πολύ δυνατή.Το αποτέλεσμα θα είναι να χάνετε σημαντικές κλήσεις και μηνύματα.

Σας προσφέρουμε

    • Άμεση εξυπηρέτηση από αδειούχους ηλεκτρονικούς
    • Ασφαλή αφαίρεση του ελαττωματικού μηχανισμού δόνησης
    • Άψογη εγκατάσταση του νέου μηχανισμού δόνησης iPhone 4S
    • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Αντιμετώπιση βλάβης

Η αντικατάσταση του μηχανισμού δόνησης είναι η λύση που θα σας απαλλάξει από αυτά τα προβλήματα.

Αρχικά, θα διεξάγουμε ένα διαγνωστικό έλεγχο και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστεί ο τεχνικός για αν επιλύσει τη βλάβη. Αφού ενημερωθείτε και για το κόστος και δώσετε την συγκατάθεσή σας, θα προχωρήσουμε σε μια ασφαλή επισκευή του μηχανισμού δόνησης iPhone 4S.

Το εργαστήριό μας μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα κάθε επισκευή iPhone 4S. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, για κάθε επισκευή ανεξαιρέτως. Το αποτέλεσμα είναι η ασφαλής, γρήγορη και κυρίως μετά την δική σας έγκριση, επισκευή της συσκευής σας.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top