Κατηγορία iPad

Επισκευή dock connector iPad Pro 2015

Επισκευή_dock_connector_iPad_Air_2

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

90 €

Χρόνος Επισκευής

Ερώτηση

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση επισκευή dock connector iPad Pro 2015. Ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα είναι το dock connector. Μέσω αυτού φορτίζετε την συσκευή σας και την συνδέεται σε υπολογιστή ή στα iTunes.

Περιγραφή βλάβης

Το dock connector είναι η θύρα φόρτισης της συσκευής iPad Pro 2015. Στο ίδιο σημείο μπορείτε να συνδέσετε το καλώδιο υπολογιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση στο iTunes. Αν αυτή η θύρα υποστεί κάποια βλάβη, θα ακολουθήσουν τα παρακάτω προβλήματα:

  • Δεν θα μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή σας
  • Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο iTunes

Αν συντρέχουν οι παραπάνω ενδείξεις, τότε επιβεβαιώνεται η βλάβη στο dock connector και υπάρχει ανάγκη επισκευής dock connector iPad Pro 2015.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η αντικατάσταση της χαλασμένης θύρας είναι η λύση του προβλήματος. Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ένα αποδοτικό και ανθεκτικό εξάρτημα, όπως όλα όσα χρησιμοποιούνται στις επισκευές μας, Όλα είναι πλήρως συμβατά με τη συσκευή σας και προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα.

Παραδώστε τη συσκευή σας σε έναν από τους έμπειρους τεχνικούς μας και περιγράψτε του τα συμπτώματα βλάβης. Εκείνος θα αναλάβει να διεξάγει έναν τεχνικό έλεγχο για να επιβεβαιώσει το πρόβλημα. Στη συνέχεια, θα σας ανακοινώσει τα αποτελέσματα και θα προχωρήσει σε επισκευή dock connector, πάντα με την έγκρισή σας. Στο μεταξύ, θα έχετε ενημερωθεί για το κόστος και τη χρονική διάρκεια της επισκευής.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top