Κατηγορία Υπολογιστή

Εγκατάσταση Windows σε υπολογιστή

Εγκατάσταση_Windows_υπολογιστή

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

35 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση και οικονομική εγκατάσταση των Windows σε υπολογιστή. Το Servicelab είναι στη διάθεσή σας για να κάνει εγκατάσταση Windows στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες, καθώς το σύστημα θα ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Για να έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει Antivirus – Εγκατάσταση προγραμμάτων (chrome-skype-adobe reader-libre office-team viewer) – Εγκατάσταση οδηγών – Back up των αρχείων σας έως 5GB – Εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων των Windows.

Εγκατάσταση Windows

Θα αναλάβουμε να σας εγκαταστήσουμε το λειτουργικό σύστημα Windows της επιλογής σας. Ο σκληρός δίσκος θα προετοιμαστεί για την εγκατάσταση Windows. Θα μας γνωστοποιήσετε τη χρήση και τις ανάγκες που έχετε από το σύστημά σας. Έτσι η εγκατάστασή σας θα είναι κατάλληλα ρυθμισμένη για να καλύψει κάθε επιθυμία σας. Ακόμη στην εγκατάσταση Windows συμπεριλαμβάνεται η ενημέρωση και εγκατάσταση των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης και ενημερώσεων του λειτουργικού συστήματος.

Αντίγραφα ασφαλείας (Back up)

Πριν γίνει ο καθιερωμένος καθαρισμός του σκληρού δίσκου (φορμάτ) που προηγείται της εγκατάστασης Windows, θα διασφαλίσουμε τα αρχεία σας, δηλαδή θα δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Με το back up των αρχείων σας θα είστε σίγουροι ότι δεν θα σας λείψει τίποτε από τα πολύτιμα δεδομένα σας. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας με ασφάλεια στο καινούργιο σας σύστημα.

Εγκατάσταση Microsoft Office/Open Office

Κάθε υπολογιστής χρειάζεται να έχει εγκαταστημένες τις εφαρμογές γραφείου. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την εργασία σας. Ακόμη είναι ένα χρήσιμο πακέτο εφαρμογών και για τον απλό χρήστη, καθώς πολλά από τα αρχεία που κατεβάζετε από το διαδίκτυο απαιτούν τις εφαρμογές του Microsoft Office για να ανοιχτούν. Βέβαια, αν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αρχεία Word, PowerPoint και Excel αλλά δεν διαθέτετε δική σας άδεια χρήσης του Microsoft Office, μπορούμε να κατεβάσουμε από το ίντερνετ και να σας εγκαταστήσουμε το αξιόπιστο δωρεάν λογισμικό Open Office. Είναι απόλυτα συμβατό με τα αρχεία της Microsoft κι έχει παρόμοιο γραφικό περιβάλλον χρήστη.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top