Κατηγορία iMac

Εγκατάσταση Windows σε iMac

Εγκατάσταση Windows σε iMac

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

33 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση και επαγγελματική εγκατάσταση Windows σε iMac. Το πιο επιτυχημένο λειτουργικό σύστημα στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι ομολογουμένως τα Windows της Microsoft.

Έχετε iMac αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιείσετε εφαρμογές των Windows; Αγοράσατε iMac για την ομορφιά του αλλά θέλετε να χρησιμοποιείτε τα Windows; Μπορούμε να εγκαταστήσουμε για εσάς τα Windows στο iMac σας. Θα βεβαιωθούμε ότι όλα οι οδηγού και ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί σωστά στην καινούρια εγκατάσταση των Windows. Επίσης θα βελτιστοποιήσουμε την τα Windows για βέλτιστη απόδοση. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε τα Windows στο iMac σας είτε μέσω boot camp είτε μέσω παράλληλων επιφανειών εργασίας.

Σε τι εξυπηρετεί η εγκατάσταση Windows σε iMac

Αν και τα Mac OS X έχουν αυξήσει το μερίδιο της αγοράς που τους αναλογεί, η αγορά έχει πλημυρίσει με εφαρμογές για τα Windows. Ειδικά στους επαγγελματικούς χώρους η κυριαρχία της Microsoft είναι δεδομένη. Αυτό όμως δεν σας απαγορεύει να επιλέξετε την αγορά ενός iMac που σας προσφέρει καταπληκτικό σχεδιασμό και εξαιρετικές επιδόσεις και μπορείτε να το συνδυάσετε με τα Windows, έχοντας πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές καθώς και σε αναρίθμητα παιχνίδια.

Λεπτομέρειες εγκατάστασης Windows σε iMac

  • Στην πρώτη περίπτωση κάνουμε παράλληλη εγκατάσταση Windows με το Mac OS X λειτουργικό σας σύστημα. Κατά την έναρξη του συστήματος θα καλείστε να επιλέξετε ποιο από τα δύο συστήματα επιθυμείτε να εκκινήσει.
  • Ο δεύτερος τρόπος εγκατάστασης Windows σε iMac είναι η χρήση ειδικού προγράμματος εικονικοποίησης (Virtualization). Το πρόγραμμα αυτό μας επιτρέπει την εκκίνηση των Windows μέσα από το γραφικό περιβάλλον του Mac OS X.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top