Κατηγορία Υπολογιστή

Εγκατάσταση περιφερειακών υπολογιστή

Εγκατάσταση περιφερειακών υπολογιστή

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

15 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη και οικονομική εγκατάσταση περιφερειακών υπολογιστή. Η εγκατάσταση περιφερειακών υπολογιστή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί πολλές από τις συσκευές να λειτουργούν με plug and play.

Δηλαδή μόλις τις συνδέετε η συσκευή δείχνει ότι λειτουργεί κανονικά. Αλλά η λειτουργία τους δεν μπορεί να είναι σωστή χωρίς την εγκατάσταση των κατάλληλων οδηγών. Οι περισσότερες συσκευές δυσλειτουργούν χωρίς τις κατάλληλες ρυθμίσεις ή ακόμη δεν λειτουργούν καθόλου.

Υποστήριξη για την εγκατάσταση κάθε συσκευής

Οι βασικές περιφερειακές συσκευές ήταν αρχικά η οθόνη και τα μέσα εισαγωγής δεδομένων, όπως το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Τώρα υπάρχουν ατελείωτες φορητές συσκευές που έχουν δυνατότητα σύνδεσης με τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Από απλά κινητά μέχρι smartphones και από απλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ως και εξεζητημένες επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές.

Σημαντικό μέρος για μια επιτυχή εγκατάσταση περιφερειακών Η/Υ έχει η εγκατάσταση των κατάλληλων οδηγών. Μια κακή εγκατάσταση οδηγών ή απαρχαιωμένοι οδηγοί λογισμικού μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα και να μην λειτουργεί σωστά η συσκευή σας ή το περιφερειακό σας.

Οι τεχνικοί του Servicelab με την εγκατάσταση των περιφερικών Η/Υ και των οδηγών τους, θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε:

Μεταφορά αρχείων μουσικής στο mp3 player

  • Σύνδεση ψηφιακής κάμερας
  • Σύνδεση εκτυπωτή ή scanner
  • Εγκατάσταση συσκευής USB μαζικής αποθήκευσης
  • Προσθήκη κεραίας GPS στο laptop σας
  • Σύνδεση περιφερειακών μέσω Bluetooth
  • Σύνδεση ασύρματου ποντικιού
  • Εγκατάσταση εξωτερικού USB σκληρού δίσκου

Η σωστή εγκατάσταση περιφερειακών Η/Υ θα σιγουρέψει την ομαλή λειτουργία των συσκευών σας και την μέγιστη αξιοποίηση του υλικού σας. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές χρειάζεται να δέχονται την σωστή επαγγελματική φροντίδα ώστε να λειτουργούν ομαλά και να σας δίνουν πάντα την μεγαλύτερη δυνατή επίδοση ανάλογα με την επένδυση που έχετε κάνει σε αυτούς. Αν θέλετε να έχετε έναν αξιόπιστο ηλεκτρονικό υπολογιστή που θα συνεχίσει να λειτουργεί εύρυθμα και με υψηλή απόδοση για χρόνια, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα και θα σας δώσει όλη την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top