Κατηγορία Macbook

Εγκατάσταση περιφερειακών MacBook

Εγκατάσταση περιφερειακών MacBook

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

16 €

Χρόνος Επισκευής

1 ημέρα

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση και επαγγελματική εγκατάσταση περιφερειακών MacBook. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι ο κορμός του ψηφιακού μας κόσμου. Η σωστή λειτουργία του MacBook μας είναι σημαντική, καθώς πάνω σε αυτή στηρίζουμε πολλές από τις εργασίες και τις δραστηριότητές μας.

Η ποικιλία των περιφερειακών συσκευών είναι τόσο μεγάλη, που είναι αδύνατο κάποιος μη ειδικός να γνωρίζει πώς να καταφέρει να κάνει γρήγορη και σωστή εγκατάσταση περιφερειακών MacBook.

Υποστήριξη σε επαγγελματικούς χώρους

Στους επαγγελματικούς χώρους είναι πιο αναγκαία η άμεση αντιμετώπιση σε κάθε πρόβλημα εγκατάστασης περιφερειακών συσκευών. Όταν πρόκειται για διαχείριση κοινών πόρων, όπως ένας εκτυπωτής σε μία επιχείρηση, είναι αναγκαίο να δοθεί άμεση λύση για να μην υπάρξει διακοπή στην εργασία.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να βρεθούν στο χώρο σας και να αναλάβουν την επιτυχημένη εγκατάσταση οποιουδήποτε περιφερειακού είτε πρόκειται για scanner, είτε για εκτυπωτή ή πολυμηχάνημα.

Εγκατάσταση περιφερειακών

  • Ποντίκι
  • Πληκτρολόγιο
  • Εκτυπωτή
  • Πολυμηχάνημα
  • Scanner
  • Εξωτερικό σκληρό
  • Αποθηκευτικό μέσω USB
  • Κεραία GPS
  • Ασύρματες συσκευές

Είτε πρόκειται για επαγγελματική συσκευή είτε η περιφερειακή σας συσκευή προορίζεται για προσωπική χρήση, εμείς πάντα δείχνουμε τη ίδια φροντίδα στην τεχνική μας υποστήριξη. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας προφέρονται άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σύνδεση με «έξυπνες» συσκευές

Για προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς σκοπούς μπορεί να χρησιμοποιείτε ένα smartphone, ένα tablet ή μία άλλη «έξυπνη συσκευή», όπως το iPod touch της Apple.

Είναι σημαντικό η σύνδεση μεταξύ των συσκευών σας και του MacBook να γίνεται με ασφάλεια και ταχύτητα. Αν δεν έχει γίνει σωστή ρύθμιση της εγκατάστασης περιφερειακών MacBook, τότε μπορεί να υποστείτε απώλεια δεδομένων.

Επιπλέον, αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες εξελιγμένες λειτουργίες των συσκευών σας με τη σύνδεσή τους στο MacBook σας, όπως η απομακρυσμένη πρόσβαση, θα πρέπει να γίνουν ειδικές ρυθμίσεις που χρειάζονται εμπειρία και κατάρτιση.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top