Κατηγορία iMac

Εγκατάσταση Mac OS X σε iMac

Εγκατάσταση Mac OS X σε iMac

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

33 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση και επαγγελματική εγκατάσταση Mac OS X σε iMac. Το Mac OS X είναι το λειτουργικό σύστημα του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή. Είναι ο διαμεσολαβητής μεταξύ του υλικού σας και των εφαρμογών σας.

Χρειάζεστε επανεγκατάσταση του OS X στο iMac σας; Το λειτουργικό σύστημα σας δεν λειτουργεί όπως πρέπει ή για κάποιο λόγο δεν σας αφήνει να το αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση; Στο servicelab μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε το λειτουργικό σύστημα OS X στο iMac σας, μέσα σε λίγες ώρες!

Σε περίπτωση που το σύστημά σας έχει αρχίσει να χάνει τις επιδόσεις του και παρατηρείτε ότι πλέον καθυστερεί ξαφνικά χωρίς να υπάρχει βλάβη ή ανεπάρκεια του υλικού, την ευθύνη την έχει το Mac OS X.

Η επανεγκατάσταση Mac OS X σε iMac θα λύσει τα προβλήματά σας χωρίς την ανάγκη για άλλες παρεμβάσεις στο σύστημα.

Οφέλη αναβάθμισης Mac OS X σε iMac

Η αναβάθμιση μπορεί κι αυτή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε. Κανένα λειτουργικό σύστημα δεν είναι τέλειο, όπως ισχύει για κάθε λογισμικό ή εφαρμογή. Τα λάθη και οι ανεπάρκειες του λειτουργικού εντοπίζονται και διορθώνονται μέσω των αναβαθμίσεων.

Ακόμη βρίσκονται καλύτεροι τρόποι διαχείρισης και αξιοποίησης του υλικού και αυτές οι εξελίξεις γίνονται μέρος του συστήματός σας μέσω της αναβάθμισης Mac OS X.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν

  • θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό OS X
  • θέλετε μια καινούργια εγκατάσταση
  • το λογισμικό σας έχει χαλάσει

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top