Κατηγορία Υπολογιστή

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας υπολογιστή

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας υπολογιστή

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

10 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Αν τα δεδομένα σας έχουν κάποια αξία για εσάς, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη διάσωσή τους σε περίπτωση κάποιας βλάβης του συστήματός σας. Ακόμη δεν είναι απίθανο από κάποιο λάθος του χρήστη ή και κάποιας εφαρμογής να σβηστούν αρχεία που χρειάζεστε.

Τι είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας υπολογιστή

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι ουσιαστικά η αποθήκευση των δεδομένων σας και σε εναλλακτικούς προορισμούς, ώστε να μη χάσουμε τα δεδομένα μας σε περίπτωση βλάβης του υλικού.

Αντίγραφο ασφαλείας

Οι τεχνικοί του Servicelab μπορούν να προβούν σε δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (back up) στα δεδομένα που εσείς επιθυμείτε. Αυτό γίνεται με τη χρήση των αποθηκευτικών μέσων της επιθυμίας σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε από CD/DVD μέχρι και σκληρούς δίσκους εξωτερικούς ή μη. Σημαντικό ρόλο για το μέσο που θα επιλεγεί παίζει ο όγκος των αρχείων που θέλουμε να διασφαλίσουμε.

Τύποι back up

Ο τύπος back up διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο των αρχείων που αποθηκεύουμε:

  • Data back up: Είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.
  • System back up: Αποτελεί τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων του λειτουργικού συστήματος.
  • Application data back up: Πρόκειται για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων που χρησιμοποιούνται από διάφορες εφαρμογές.

Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα σας ενημερώσει κατάλληλα για τον τύπο του back up που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Η δημιουργία back up είναι μια σχετικά γρήγορη διαδικασία και θα σας εξασφαλίσει την αποφυγή της επίπονης διαδικασίας ανάκτησης δεδομένων σε περίπτωση απώλειάς τους.

 

Η τιμή αφορά δημιουργία αντιγράφων έως 10GB.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top