Κατηγορία Υπολογιστή

Αναβάθμιση μνήμης υπολογιστή

Αναβάθμιση μνήμης υπολογιστή

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

10 €

Χρόνος Επισκευής

3 ώρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη και οικονομική αναβάθμιση μνήμης υπολογιστή. Ο κορμός του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή είναι η μονάδα επεξεργασίας (CPU), το αποθηκευτικό μέσο (σκληρός δίσκος) και η μνήμη (RAM).

Σε αυτόν φορτώνουν όλες οι εφαρμογές που ανοίγετε, όπως και τα διάφορα αρχεία που χρησιμοποιείτε. Το μέγεθος της μνήμης είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπως και η ταχύτητά της. Μια μικρής χωρητικότητας μνήμη θα σας προκαλέσει διάφορα προβλήματα στη χρήση του laptop.

Οι βασικοί λόγοι που κάνουν την αναβάθμιση μνήμης πρώτη επιλογή είναι

Η ακόλουθη λίστα περιέχει τα πιο συχνά προβλήματα που μπορεί να έχετε από μία ανεπαρκή για τις ανάγκες σας μνήμη RAM. Συμβουλευτείτε τη λίστα για να επιβεβαιώσετε πως χρειάζεστε αναβάθμιση μνήμης laptop.

  • Χαμηλή απόδοση υπολογιστή
  • Αργές αντιδράσεις
  • Κολλήματα και παγώματα λειτουργίας
  • Ατελείωτο loading

Πόση μνήμη RAM χρειάζομαι

  • Η πλοήγηση στο ίντερνετ, η χρήση δικτύων όπως το Facebook και οι υπηρεσίες βίντεο τύπου YouTube συνήθως δεν απαιτούν περισσότερο από 2GB μνήμη.
  • Ένας πιο εξελιγμένος χρήστης σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερη μνήμη, αλλά γύρω στα 3-4 GB αναβάθμιση μνήμης θα πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες σας.
  • Όταν γίνεται χρήση προγραμμάτων σαν το Photoshop ή γενικότερα χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας πολυμέσων, οι ανάγκες του συστήματος είναι πολύ αυξημένες. Η καλύτερη λύση για εσάς είναι να κάνετε αναβάθμιση μνήμης στο μέγιστο επιτρεπτό όριο του συστήματός σας.

Αναβάθμιση μνήμης υπολογιστή

Οι τεχνικοί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας για να συζητήσετε και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες του συστήματός σας. Θα σας δώσουμε αρκετές επιλογές κι εσείς θα διαλέξετε την πιο κατάλληλη για εσάς. Στη συνέχεια, αφού μας δηλώσετε την επιθυμία σας, θα πραγματοποιήσουμε την αναβάθμιση μνήμης μόλις παραλάβουμε τον υπολογιστή σας.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top