Κατηγορία Υπολογιστή

Ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου υπολογιστή

Ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου υπολογιστή

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

40-120 €

Χρόνος Επισκευής

1-5 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη ανάκτηση δεδομένων υπολογιστή. Η ακούσια διαγραφή δεδομένων είναι ένα συχνό φαινόμενο. Ειδικά στην περίπτωση που δεν υπάρχει back up αρχείων, είναι πολύ πιθανό να χάσετε το μοναδικό αντίγραφο των αρχείων σας.

Προσοχή! Μην κάνετε αλλαγές στο σύστημα των αρχείων σας και μην προσπαθήσετε να κάνετε μόνοι σας ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου, καθώς μπορεί να διαγράψετε μόνιμα κάθε ίχνος των δεδομένων σας.

Σοβαρές βλάβες που απαιτούν την ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου

  • Ένας φθαρμένος σκληρός δίσκος μπορεί να σας επιτρέψει τη μερική λειτουργία του συστήματός σας, αλλά δεν θα σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας, καθώς αυτά θα εμφανίζονται ως κατεστραμμένα.
  • Η βλάβη του σκληρού μπορεί να είναι ακόμη πιο σοβαρή και να έχει κάνει τον υπολογιστή μη λειτουργικό. Τα BIOS δεν αναγνωρίζουν το σκληρό δίσκο και η φόρτωση του λειτουργικού συστήματος είναι αδύνατη.

Αίτια βλάβης

  • Ηλεκτρονική ή μηχανική αστοχία του σκληρού δίσκου. Η εμπειρία των τεχνικών του Servicelab τους επιτρέπει να ανοίξουν το σκληρό δίσκο με ειδικά εργαλεία και να πραγματοποιήσουν ανάκτηση δεδομένων.
  • Προβλήματα εφαρμογών. Εδώ μπορεί ο χρήστης ή κάποια εφαρμογή να διαγράψει κατά λάθος σημαντικά για εσάς αρχεία.

Μετά την ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου, εάν ο σκληρός σας δεν έχει βλάβη, θα επαναφέρουμε τα αρχεία σας σε αυτόν. Σε περίπτωση που ο σκληρός χρειάζεται αντικατάσταση θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας στον καινούργιο σας σκληρό δίσκο. Φυσικά μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή των δεδομένων σας και σε οπτικά μέσα εάν το επιθυμείτε.

Διαδικασία για επιτυχημένη ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου

Σημαντικό είναι αν έχετε την ατυχία να χάσετε κάποια από τα δεδομένα σας να απευθυνθείτε άμεσα στους ειδικούς μας.

Σημείωση: Αν έχει γίνει φορμάτ στο σκληρό και αυτός ήταν ο λόγος απώλειας των δεδομένων, είναι απαγορευτική η αποθήκευση δεδομένων στο δίσκο, καθώς μπορεί να γίνει από δύσκολη έως και αδύνατη η ανάκτηση δεδομένων.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top