Κατηγορία iMac

Ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου iMac

Ανάκτηση_δεδομένων_σκληρού_δίσκου_iMac

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

40-120 €

Χρόνος Επισκευής

1-5 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση και επαγγελματική ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου iMac. Αν δεν έχετε εξασφαλίσει τα δεδομένα σας με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, σε περίπτωση βλάβης του σκληρού σας δίσκου είναι πιθανό να υποστείτε μόνιμη απώλεια των δεδομένων σας.

Χάσατε σημαντικά έγγραφα και φωτογραφίες από τον σκληρό δίσκο σας; Μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα από ένα κολλημένο iMac σε σχεδόν 95% των περιπτώσεων. Η ανάκτηση δεδομένων από το iMac μπορεί να διαρκέσει από 1-7 μέρες για να ολοκληρωθεί και εξαρτάται από την ζημιά που έχει προκληθεί στον σκληρό δίσκο σας.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία

Το κόστος επισκευής περιλαμβάνει την ανάκτηση δεδομένων. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται τυχόν αποθηκευτικό μέσο, αυτό θα πρέπει να μας προμηθεύσετε ή αγοράσετε ξεχωριστά σε περίπτωση που χρειαστεί.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν

  • χάλασε ο σκληρός δίσκος
  • σβήσατε κατά λάθος σημαντικά αρχεία
  • κάνατε κατά λάθος format

Αντιμετώπιση βλάβης

Στην περίπτωση της βλάβης του σκληρού δίσκου η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων είναι πιο δύσκολη, καθώς θα πρέπει να ανοιχτεί ο σκληρός δίσκος με ειδικά εργαλεία και θα χρειαστεί ένας δεύτερος σκληρός για τη μεταφορά των ανακτημένων δεδομένων.

Στις άλλες περιπτώσεις τα ανακτημένα δεδομένα είτε επιστρέφονται στο σκληρό σας δίσκο είτε, αν το επιθυμείτε, μπορούμε να τα εγγράψουμε σε οπτικά ή εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top