Κατηγορία Υπολογιστή

Αλλαγή σκληρού δίσκου υπολογιστή

Αλλαγή σκληρού δίσκου υπολογιστή

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

16 €

Χρόνος Επισκευής

5 ώρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη και οικονομική επισκευή σκληρού δίσκου υπολογιστή. Αν ο σκληρός δίσκος του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή δεν είναι πια αρκετός για να καλύψει τις ανάγκες σας, η αλλαγή σκληρού δίσκου είναι αναγκαία.

Αίτια για αλλαγή σκληρού δίσκου

  • Η φθορά του σκληρού από τη χρήση του υπολογιστή είναι φυσιολογική. Η σκόνη και η υγρασία είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί σας. Ως μέσο όρο τα 5 έτη είναι ενδεικτικά για τη λειτουργία ενός σκληρού.
  • Παλαιότητα σκληρού: Αν ο σκληρός σας δίσκος είναι παλαιού τύπου, είναι πολύ πιθανό να έχει μικρή χωρητικότητα και να μην καλύπτει τις ανάγκες σας. Ακόμη η ταχύτητα ανάγνωσης του δίσκου και το μέγεθος της κάθε ανάγνωσης που κάνει μπορεί να είναι περιορισμένα σε σύγκριση με τα καινούργια μοντέλα.

Δημιουργία αντιγράφου δεδομένων

Στις υπηρεσίες του Servicelab περιλαμβάνεται και η δημιουργία αντιγράφου από οποιονδήποτε παλιό σκληρό δίσκο, που βρίσκεται τοποθετημένος σε υπολογιστή εκτός λειτουργίας. Θα ανακτήσουμε τα δεδομένα και θα σας παραδώσουμε τα αρχεία που χρειάζεστε είτε σε DVD, είτε σε memory stick.

Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο δίσκο

Αν ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας έχει καταστραφεί κι έχετε χάσει πολύτιμα αρχεία, μην απελπίζεστε! Έχουμε την τεχνογνωσία να επιχειρήσουμε ανάκτηση των αρχείων. Η επιτυχής ανάκτηση εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και τη σοβαρότητα της βλάβης, όμως στo Servicelab είστε σίγουροι ότι εξαντλήθηκε κάθε πιθανότητα.

Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Αν κριθεί ότι η αλλαγή σκληρού δίσκου είναι αναγκαία, θα έχετε να επιλέξετε μία από τις διαθέσιμες λύσεις. Αν η βλάβη έχει προχωρήσει αρκετά, τότε ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε ανάκτηση δεδομένων για να μη χάσετε τα αρχεία σας.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top