Κατηγορία Υπολογιστή

Αφαίρεση ιών υπολογιστή

Αφαίρεση ιών υπολογιστή

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

20 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση,αφαίρεση ιών υπολογιστή. Είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Οι ιοί πλέον στοχεύουν στην υποκλοπή προσωπικών και τραπεζικών δεδομένων, καθιστώντας τους ιδιαίτερα επικίνδυνους για κάθε χρήστη.

Η επίθεση από κακόβουλο λογισμικό ή μόλυνση του συστήματός σας από ιούς είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που εκτός από ζημιά στο λογισμικό και την απώλεια δεδομένων μπορεί να βλάψει σοβαρά και το υλικό του υπολογιστή σας. Σε περίπτωση μόλυνσης του συστήματός σας συμβουλευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας για την αφαίρεση ιών από τον υπολογιστή σας.

Περιγραφή βλάβης

Οι ιοί μπορούν να εισβάλουν στο σύστημά σας από το διαδίκτυο ή και από το δίκτυο των οικιακών ή επαγγελματικών υπολογιστών σας:

  • Αν δεν καταφέρετε να απομονώσετε τον ιό και να τον διαγράψετε, αυτός θα εξαπλωθεί.
  • Τα αρχεία σας θα μολυνθούν και θα αναγκαστείτε να τα διαγράψετε.
  • Ο ιός δεσμεύει μεγάλο χώρο από το σκληρό σας δίσκο και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και την κατάρρευσή του.

Διαδικασία για αφαίρεση ιών

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του Servicelab θα προβούν στις ακόλουθες ενέργειες για να καθαρίσουν το σύστημά σας με την αφαίρεση ιών:

  • Το κακόβουλο λογισμικό θα εντοπιστεί με τη χρήση ειδικών και εξελιγμένων εφαρμογών κατάλληλων για την αφαίρεση ιών κάθε τύπου.
  • Συνέχεια έχει η επιδιόρθωση των βλαβών ή ζημιών που πιθανώς προκάλεσαν οι ιοί σε αρχεία και εφαρμογές.
  • Τελικό βήμα είναι η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου anti-virus, για να είστε προστατευμένοι από μελλοντικές απόπειρες εισβολής κακόβουλου λογισμικού στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Εγκατάσταση εφαρμογών για αφαίρεση ιών

Οι έμπειροι τεχνικοί του Servicelab θα βρουν το κατάλληλο anti-virus για το σύστημά σας. Θα δούμε ποιες είναι οι ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr

Scroll to Top